Tomat-kylling
Denne retten er en av mine favoritter. Jeg er veldig glad i tomater, spesielt hele hermetiske tomater, noe som i grunnen er veldig rart, for jeg er egentlig imot hermetisk mat! :p Dette er som sagt veldig godt, og veldig grisete. Etterhvert som babyen spiser, ser det ut som hun har drept noe, med bare hendene!
Oppskrift til 2 voksne og 1 baby:
Olje til steking
1 løk, hakket eller delt i båter
1 ts. malt spisskummen
2 ts. malt koriander
2-3 kyllingbryst, kuttet i strimler
400 g. hakkede tomater
400 g. hele hermetiske tomater
1 ss. tomatpure
1 ss. hakket fersk koriander (valgfri)
Varm oljen i en panne og stek løken et par minutter, til den er myk. Tilsett spisskummen og koriander og stek i ytterlige 2-3 min., før du tilsetter kyllingen og steker til den er brun på alle sider.
Tilsett tomatpure og stek i 30 sekunder før du tilsetter tomatene. La det koke opp og ha på lokk. La det koke svakt i 20 min.
Dryss over fersk koriander før servering, og server med f.eks. ris, og stekt squash, paprika og sukkererter.
25. august 2013, kl. 02:10
Takk for glimrende oppskrift! 😀