Ostefylte kyllingbryst

Posted on Updated on

Ostefylte Kyllingfilet
Ostefylt Kyllingfilet

Dette er en god og smaksfylt rett til hele familien. Egentlig skal man bruke hele kyllingbryst med bein, og fylle osten under skinnet, men vi hadde kun kyllingfilet. Derfor la vi filetene i en ildfast form og hadde ostefyllet over dem, før vi satte dem i ovnen 😉 Det funket knall!

Oppskrift til 2 voksne og 1 baby:

3 kyllingbryst (evt. kyllingfilet)

125 g. kremost med minst salt (bland i ønsket krydder, f.eks timian, rosmarin, basilikum og pepper)

1 ss. creme fraishe eller seterrømme

2,5 dl. ris

Salat

Rør ost og creme fraishe (evt. rømme) sammen. Løft opp skinnet på kyllingbrystet og legg inn fyllet med en skje. Legg kyllingbrystene i en ildfast form og stek dem ved 160 grader i ca 30 min. Du kan skjekke om de er ferdig ved å stikke en spiss kniv inn ved vingebeinet. Dersom det kommer ut rødlig kjøttsaft, kan de steke litt til.

Serveres med en grønn salat og ris (kokt etter anvisningen på pakken). Ha gjerne litt gurkemeie i risen, da blir den gul og god 😉

2013-06-02 16.58.16

Legg igjen en kommentar